Miks kliendid tellivad 3D virtuaaltuure?

3d virtuaaltuur on reaalmõõtmetes visuaalne ülevaade reaalsest ruumist või kinnisvarast. Aga miks inimesed tellivad neid?

KINNISVARAPORTFELLID JA MAAKLERID

  • Virtuaaltuuri tegemine oma kõikidest renditavatest pindadest võimaldab vähendada kinnisvarabüroodele makstavaid vahendustasusid.
  • Majasisene maakler müüb efektiivselt oma rendipindasid ise välja.
  • 3D virtuaaltuur tõstab kinnisvaramaaklerite töö efektiivsust, kuna jääb vähemaks esitlusi objektil nn. "valedele huvilistele", ning suuna oma tegevused tõsisemate huvilistega tegelemiseks.
3d tuur

PEOSAALID, PUHKEMAJAD, SÜNDMUSKESKUSED

Kui Sa opereerid suurema sündmustekeskusega, majutusega peomajaga jms., siis ühel hetkel inimesed enam ei hooma kinnisvarafotodelt kus-mis asub.

kinnisvara virtuaaltuur
  • Peoruumid või sündmustekeskused on virtuaaltuuridega lihtsalt läbitavad - nii saavad huvlised enne rentimist hea ülevaate, et kas ruumid vastavad nende ootustele.
  • Virtuaaltuur loob konkurentsieelise, sest see lihtsustab ruumide otsijal teha kiiremaid otsuseid ning annab selguse ilma vajaduseta kohale tulla.

Lisaks 3D virtuaaltuurile saame anda kaasa ruumi või voodikohtade plaanid, mis lihtsustavad ürituste korraldajal oma külaliste laiali majutamisel erinevatesse ruumidesse (mehed ja naised eraldi).

VÄIKEMAJATOOTJAD JA MAJATEHASED

  • 🤔 Majatootja, otsid aktiivselt edasimüüjaid eksporditurgudel?
  • Parim viis läheneda uutele edasimüüjatele on anda neile oma majamudelite valikust head turundusmaterjalid k.a virtuaaltuurid, mis aitaks neil kohe müüma hakata.
  • Tee eksporditurgude edasimüüjate elu lihtsaks ning alusta koostööd kiiremas tempos. Paranda terve müügiahela tulemusi.
virtuaaltuuri tegijad

Majatootjate edasimüüjatele saame teha nende müügikontaktidega 3D virtuaaltuurid.

HOTELLID JA SUUREMAD PUHKEMAJAD

Kinnisvarafotod võivad jätta hea esmamulje, aga kui kohale jõuad, siis võib üldpilt olla hoopis teine. Kui Sa opereerid suurema hotelliga, puhkekeskusega, mõisakompleksiga jms., siis ühel hetkel inimesed enam ei hooma kinnisvarafotodelt kus-mis asub.

  • Virtuaaltuur loob broneerijale konkreetse ootuse, mida ta oma raha eest saab või broneerib.
  • Pettumuse valmistamine paneb inimesed kirjutama negatiivset tagasisidet, mis omakorda võib eemale lükata potensiaaliseid kliente ja võib kaasa tuua broneeringute ning rahavoogude kao.
  • Virtuaaltuur on töövahendiks müügiinimesele, kuna see lihtsustab oluliselt ruumide lahti selgitamist.

SEMINARIRUUMID JA KOOLITUSTE KORRALDAJAD

Seminariruumide tutvustamine 3D tuuriga loob võimaluse inimesel saada realistlik ruumiline ülevaade konverentsisaalist või seminariruumist.

  • Piltide põhjal on seminariruumi tegelikkust suurusest raske aru, seega seminaruumide läbi kammimine ja õige leidmine on ajakulukas koolitaja jaoks, eriti kui need asuvad kusagil kaugemal ning koolitaja pole kunagi selles ruumis eelnevalt seminari või koolitust korraldanud.
  • Korraldajad tahavad sageli saada paremat ülevaadet ruumist - näiteks kui palju on lisaruumi võimalik kasutada, et vajadusel saaks kogu seltskonna laiali jagada väiksemateks meeskondadeks ning saata nad eri nurkadesse ajurünnakut tegema.
matterport 3D tuur

RESTORANID, KOHVIKUD, SÖÖGIKOHAD

Restoranide jms. huvi on maksimaalselt välja müüa oma ruume ja peolaudu ürituste korraldamiseks. Seetõttu on virtuaaltuurid oluline osa cateringi ja peoruumide turunduskommunikatsioonist.

kinnisvara turundus
  • Virtuaaltuuris on võimalik lauad nummerdada, et inimesed saaksid ruumilise ülevaate laudade paiknemise loogikast ning mis oleks abiks broneerimisel endale meelepärase laua välja valimisel.
  • 3D virtuaaltuur annab reaalse ülevaate Sinu peoruumidest just nagu klient näeks seda kohapeal viibides.

Kallimate sündmuste puhul (nagu pulmad, või juubeli pidamine) tulevad inimesed reaalselt ruume üle vaatama enne kui nad lõplikult otsuse langetavad.

ARHITEKTID

Alati ei ole olulised hoone ruutmeetrid, vaid mis seal sees on ehk hoopis ruumi planeering ja sisemine liikumise logistika. Tihtipeale on kõik paberplaanil ilus, aga inimesed ei hooma ruumi suurust, akende kõrgust jms.

  • 3D tuur aitab luua ettekujutuse, lihtsustab hoone planeeringu paika panekut arhitektiga ning (tõenäoliselt) aitab kliendil vältida hoone liigset sopilisust koos lisakuludega.
  • Arhitektide jaoks on 3D virtuaaltuur valmisehitatud majast oluline töövahend uutele klientide leidmisel, sest see võimaldab tal paremini lugusid rääkida ja presenteerida oma ruumilahendusi.
kinnisvara fotograaf

Virtuaaltuuri on võimalik infopunktidena lisada arhitekti videolood, mis räägivad lahti miks ta on teinud konkreetsed ruumilahendused. Selline lähenemine võimaldab arhitektil automatiseerida oma müügitööd ning vähendada oluliselt ajakulu, et ei peaks lahti seletama pidavalt ühtesid ja samu asju potensiaalsetele huvilistele.

MUUSEUMID, NÄITUSED JMS.

Muuseumide, näituste jms. digitaliseerimise eesmärgiks ei ole konkureerida füüsilise muuseumiga, vaid hoopis täiendada ja pakkuda personaalsemat kasutajakogemust.

kinnisvara pildistamine
  • Külastajad saavad sirvida ajaloolisi objekte nendele sobivas tempos. Lisaks on neil juurdepääs palju rohkemale teabele.
  • Meistriteoste ja vähemtuntud kunstiteoste tutvustamine muuseumide virtuaaltuurides koos täiendava konteksti ning ajalooga äratavad inimestes uudishimu ja inspireerinud neid isiklikult külastama.

KINNISVARA MÜÜK MAAKLERITA

Inimesed, kes plaanivad müüa või rentida oma kinnisvara, ei näe sageli vajadust kinnisvaramaakleri teenuste järgi, sest nad saavad ise lisada kuulutuse kinnisvaraportaali ning saavaid käia ise oma kinnisvara näitamas. Küll aga nad näevad väärtust kui keegi teeks neile head kinnisvarafotod, mis aitaks tuua rohkem kontakte ja kiiremini jõuda tehinguni.

  • 3D virtuaaltuurid aitavad kiiremini ja efektiivsemini müügi- ja üüriobjektide tehinguid teostada. Koos 3D tuuri tegemisega saame anda Sulle kaasa ka tasuta kinnisvarafotod.
  • Kinnisvara virtuaaltuur säästab aega, sest kohapeale tulevad huvilised on kinnisvarast saanud hea ülevaate ning Sa pead vähem tegema nn. "kinnisvaraturistidega".
360 tuur

Virtuaaltuuridega kinnisvarakuulutustes veedavad huvilised rohkem aega, kuulutuse kontakteerumise määr ning kontakti kvaliteet on 2-3 kõrgem.


VIRTUAALTUURI TEGEMINE SINU KINNISVARAST

Teeme Sinu kinnisvarast virtuaaltuuri, mis on üliheas 4K pildikvaliteedis ning mis võimaldab kogeda pakutavat ruumi sama detailselt nagu Sa oleksid seal kohapeal.


Aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - 3D tuuri, kinnisvarafotod, kinnisvaravideod ning korruse plaani. Lisa 3D virtuaaltuur enda veebilehele, kinnisvaraportaali, sotsiaalmeediasse - see töötab kõikidel ekraanidel, on väga kasutajasõbralik ning ei vaja eraldi VR prille ega programmi vaatamiseks.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE