Saunamaja virtuaaltuur Tartus

TUTVU 3-RUUMILISE SAUNAMAJAGA!

Oled sa juba mõnda aega otsinud ideaalset sauna, kuid pole veel päris õiget leidnud? Kas leidsid selle just nüüd? Meie visiooni järgi peaks heas saunas olema 3 ruumi - leiliruum, duširuum ja puhkeruum.


Raba Saunamajal on lisaks kolmele ruumile ka varjualune, kus saad end pärast sauna jahutada. Lisaks atraktiivsele väljanägemisele ja interjöörile mängib olulist rolli ka ruumi paigutus. Saunamajas on 18 ruutmeetrit, kus on olemas kõik, mida saunakogemuseks vajad.

SAUNAMAJA VÕTMED KÄTTE

AVAR SISEMUS

Torusaunades võid sirgelt püsti seista ainult ruumi keskosas. Tänu püstistele seintele saad ära kasutada kogu sauna põrandapinda. Raba saunas saad liikuda vabalt igal pool ja laval saavad mugavalt selga toetuda vabalt 5 inimest.

väike saunamaja
saunamajade müük
saunamaja hind

TÄISVARUSTUSES

Saunamaja jõuab sinu koju täielikult varustatuna. Valmis saunamajas on hoolikalt valitud valgustid, riidenagid ja pesutarvikute riiulid. Kingitusena saad kaasa saunalinad, kibu ja termomeetri.

VALMIS SAUNAMAJA

PÕHJAMAA STIIL

Kui kujundasime Raba 3-ruumilist saunamaja, oli eesmärk luua atraktiivne, kompaktne ning aastaringseks kasutamiseks sobiv saunamaja. Sisustuselemendid on hoolikalt valitud, moodustades samuti ilusa ja ühtse terviku.

saunamaja müük
	 teisaldatav saunamaja

ERINEVAD VUNDAMENDID

Saunamaja aluspinna võib lahendada mitmel erineval moel. Kuna võtmed kätte saunamaja kaal pole väga suur, sobivad vundamendiks hästi kergplokid, betoonist sillutuskivid, täisvalatavad postid jne. Loomulikult võib teha ka betoonist plaatvundamendi.

puidust saunamaja
raba saunamaja

SINA MÄÄRAD VÄRVID

Me värvime saunamaja välispinna täpselt selliseks nagu sina soovid. Tooni võid valida näiteks oma elumaja või muude hoonete värvitoonide järgi. Sauna sisemuses pakume sulle samuti mitmeid valikuid, et saaksid kujundada endale just sellise unistuste sauna, nagu soovid.

SAUNAMAJA EESRUUMIGA

EHITUSLUBA EI OLE VAJALIK

Eesti Vabariigi kehtiva ehitusmääruse kohaselt ei vaja kuni 20 m2 ehitusaluse pindalaga väikeehitised ehitusluba ega kirjalikku nõusolekut. Eeruumiga saunamaja mahub oma 18 ruutmeetrise pindalaga täpselt normide piiresse.

saunamaja osta
saunamaja projektid

VALITUD HEADUSES

Sauna põrand ja lagi on täiendavalt soojustatud. Katust katab plekist klassikprofiil. Akendel ja ustel on karastatud pakettklaasid. Kerise ja korstna tootjaks on Harvia, kel kogemusi juba 60 aastat. Ülejäänud sisustuselemendid tulevad Rootsist.

valmis saunamaja
saunamaja eesruumiga

ROHKEM KUI PELGALT SAUNAMAJA

Eesruumis on piisavalt ruumi ning sinna annab paigutada lahtikäiva diivani, mistõttu saab seda muul ajal kasutada ka aiamajana. Näiteks kehva ilma korral saab siin õdusalt aega veeta või külalisi majutada.

SAUNAMAJA PLAAN JA ANDMED

  • põrand ja lagi soojustatud Sauna-Satu soojustusplaadiga;
  • katusekate klassikprofiil plekk;
  • põrand kaetud vetthülgava Tikkurila põrandaõliga;
  • puitaknad pakettklaasidega;
  • Harvia keris ja Schiedeli korsten;
  • 80l soojavee boiler koos dušisegistiga.


saunamaja ehitamine
saunamaja projekti hind

RABA SAUNAMAJA MÕÕDUD


  • põrandapindala 19,5 m2, millest terrass 3m2
  • pikkus: 5,2m
  • laius: 3,7m
  • kõrgus: 2,6m

Olgu Sinu eesmärk põgeneda külma eest või võtta elu kiires tempos hetkeks aega maha, Raba saunamaja ootab Sind. See on rohkem kui lihtsalt saun; see on kutse sukelduda igavesti muutuvasse teekonda lõõgastuse, ühenduse ja eneseteadvuse maailma.

KLIENTIDE TAGASISIDE

Uskumatu, kui palju infot saab ühest sellisest 3D tuurist. Järgmistele mudelitele tellin sama lahenduse.

Kadi Mustasaar

MARIO RAJA

Rabasaunad.ee, tegevjuht

KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

  • Selle saunamaja 3d skaneerimine oli esimene projekt Rabasaunad.ee-ga, et teha valmis 3D virtuaaltuuri näol töövahend, mis annaks huvilisele kiire arusaama majamudeli käekirjast, sisust ja ruumist.
  • Kui Sa toodad erinevaid majamudeleid, siis teeme esimese 3D tuuri Sinu majamudelist TASUTA. Vaata ja testi kuidas see meeldib. Kui EI meeldi, siis absoluutselt mingeid kohustusi ei ole. Kõik tegemise kulud katame meie.
  • Miks tasuks teha oma just valmis ehitatud majamudelitest 3D tuurid? Tark turundusjuht saab aru, et eesmärk ei ole saada klikke, vaid pöörata võimalikult palju huvilisi maksavateks klientideks.
  • Kasutajakogemuse lihtsustamine aitab parandada digikampaaniate tasuvust, tõsta sissetuleva päringu kvaliteeti ning vähendada ostuhuviliste kadu oma müügiprotsessis.
  • Lisa virtuaaltuur oma kodulehele ning aita ostuhuvilisel paremini otsustada kas konkreetne majamudel ja selle suurus sobib neile või mitte.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE