12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele

  • Vacasa.com nägi peaaegu 12% tõusu broneeringutes pärast Matterporti 3D tuuride kasutuselevõttu.
  • 3D tuurid annavad klientidele võimaluse uurida kinnisvara realistlikult, suurendades seeläbi broneeringute arvu ja kliendirahulolu.
  • 3D virtuaaltuurid võimaldavad ka klienditeenindusel pakkuda täpsemat ja kiiremat abi.
  • Kinnisvaraomanikud saavad suuremat tulu ja rahavoogusid.

Majutuseportaal Vacasa.com müüb välja peredele ja suurematele seltskondadele suunatud puhkemajasid enam kui 400-s sihtkohas Põhja-Ameerikas, Costa Ricas ja Belize'is. Majutuseportaal haldab ja opereerib üle 30 000 lühiajalise rendiobjektiga.

kinnisvara väärtuse tõstmine

Kuidas 3D tuurid kasvatasid majutusportaali broneeringuid?

Tänapäeva maailmas otsivad inimesed pidevalt viise, kuidas teha paremaid ja kiiremaid otsuseid. Just siin tulevadki mängu 3D tuurid, mis on tõestanud end suurepärase vahendina kinnisvara tutvustamisel.

PROBLEEMSED KOHAD JA VÄLJAKUTSED

  • Inimesed, kes soovivad kuu aega peatuda ühes kohas, vajavad palju rohkem teavet kui need, kes vajavad kohta ainult nädalavahetuseks, eriti kui nad plaanivad seda teha lastega. Need inimesed veedavad oma reiside planeerimisel ja ööbimiskohtade uurimisel rohkem aega.
  • Kinnisvarafotod võivad jätta hea esmamulje, aga kui inimene kohale jõuab, siis võib üldpilt puhkemajast olla hoopis teine. Isegi kui on tehtud professionaalsed kinnisvarafotod, siis 2D fotod ei suuda ruumi kõiki nüansse tabada ega anda edasi ruumitunnetust, kui suure pinnaga tegelikult tegemist on.
  • Kuna majutuseportaal haldab ja opereerib üle 30 000 lühiajalise rendiobjektiga, siis Vacasa klienditoe tiimidel on võimatu igas kinnisvaraobjektis orienteeruda ega vastata kõikidele klientide küsimustele.
  • Pettumuse valmistamine paneb inimesed tavaliselt kirjutama negatiivset tagasisidet, mis omakorda võib eemale lükata potensiaalseid kliente ja toob kaasa broneeringute ning rahavoogude kao nii majutuseportaalile kui kinnisvaraomanikule.

KUIDAS LAHENDADA NEID PROBLEEME?

  • Vacasa otsustas lahendada need probleemid ulatusliku digitaliseerimisega.
  • Ettevõte lasi teha 90% kinnisvaraobjektidest, millega ta opereerib, 3D virtuaaltuurid, et anda parem ülevaade ruumidest.
  • Summaarselt on kokku tehtud 3D tuure 9,5 miljoni ruutmeetrist ning igast uuest rendiobjektist tehakse virtuaaltuur.

TULEMUSED

Tulemus? Broneeringute arv kasvas peaaegu 12%!

kinnisvara tootluse arvutamine
  • Inimesed veedavad 3 korda rohkem aega kinnisvara uurides, kui seal on 3D virtuaaltuur. Inimesed saavad virtuaaltuuri korruseplaani vaates näha, kus ruumid üksteise suhtes asuvad ning 3D tuur annab tõelise ettekujutuse sellest, milline see hoone seest muutmata kujul välja näeb.


  • Virtuaaltuure jagatakse sõpradele ja perele, et nad saaksid puhkemaja valiku tegemisel osaleda. Puhkus kogu pere või suure sõpruskonnaga nõuab märkimisväärset investeeringut, kaalumist ja planeerimist.
  • Kõrgem kliendirahulolu, sest inimene saab üle teleforni kiirelt vastused olles samaaegselt müügiinimestega 3D tuuris.
  • Müügimeeskond saab paremini aru, millele inimesed viitavad, ning see võimaldab kiiremini ja mis tahes probleeme lahendada. Näiteks on lihtsam selgeks teha kus elektrikilp asub, kui elekter peaks ära minema.
  • Kuna paranes majutusportaali kasutajakogemus ja kasvas broneerimiste arv, siis vähenesid turunduskulud uue kliendi esma broneerimise tegemisel.
  • Kuna kinnisvaraomanike jaoks kasvasid broneeringute mahud ja rahavood, siis see aitab hoida hooneid paremas korras ja küsida paremat hinda.

TÕHUS TÖÖVAHEND MÜÜGIMEESKONNALE!

3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu ja parandada kliendirahulolu. Majutuseportaal Vacasa.com case study näitab, et digitaalsete lahenduste kasutuselevõtt võib tuua märkimisväärseid tulemusi. Nii kliendid kui ka kinnisvaraomanikud võidavad sellest, mis omakorda aitab parandada kogu teenuse kvaliteeti.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele



SOOVID TEHA OMA RUUMIDEST 3D TUURI?

Kui pead välja müüma keerulisi ruume, siis anname Sulle kinnisvara virtuaaltuuri näol töövahendi, mis aitab lihtsustada seletustööd ning vähendada kliendikadu!

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE