Stiilne 20 m2 väikemaja LUMIIR

Tere tulemast LUMIIR-i, väikemajja, mis on inspireeritud prantsuse sõnast lumière, mis tähendab "valgust."

See 20 m² elamu on loodud maksimaalseks valguse ja ruumi nautimiseks. Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

  • Ei vaja ehitusluba, ehitusalust pinda on 19,32 m²
  • 3 ruumiga väikemaja: avatud köök, magamistuba ja pesuruum
  • Sisustatud pesuruum WC-ga
  • Hästi läbimõeldud ja avar planeering
  • Funktsionaalne panipaik, mis on samaaegselt istumisalus.
pealtvaates ja mõõtudega põhiplaan

Täielikult sisustatud LUMIIR on kohe kasutusvalmis: parkett on maas, kööginurgas on kasutamiseks külmik ja elektripliit, pesuruum on täissisutatud – kõik vajalik on olemas.

PALJU AKNAPINDA, PALJU VALGUST!

moodulmajad 20 m2
valmismajad
võtmed kätte moodulmaja

ÜLDPIND ALLA 20 m2, EI VAJA EHITUSLUBA!

Väikemaja Lumiir on projekteeritud teadlikult nii, et selle ehitusalune pind jääks alla 20 m2. Täpsemalt on ehitusalune pindala 19.32 m2. Seda selleks, et maja saaks paigaldatud ilma ehitusloa ja suurema bürokraatiata.

TUTVU VÄIKEMAJAGA 3D VIRTUAALTUURIS

SEES ON PALJU PÕNEVAT

Kööki sisse astudesse jääb esmalt silma kohe sisseehitatud istumisalus, mis funktsioneerib samaaegselt panipaigana. Kui sinna panna köögilaud, siis istumisalusele mahuks istuma 3 inimest. Istumisaluse pikkuseks on

ca. 175 cm ja laiuseks 60 cm.

soojustatud väikemajad
istealus koos panipaigaga

Teiseks jääb kohe silma tervet hoonet läbiv stiilipuhtus - domineerib valge ning naturaalse puidu sümbioos, mille äärejooni rõhutab tugev must toon. Avatud planeering maksimeerib ruumi kasutuse, muutes interjööri tunduvaks palju suuremana kui see tegelikult on. Hele puidutoon ja valged paneelitud seinad täiendavad teineteist ideaalselt, andes ruumile värske, modernse ilme, säilitades samal ajal hubase ja koduse tunde.

avarad moodulmajad
valmis väikemajad

Kompaktne kööginurk on hoolikalt kujundatud, et kõik vajalik oleks käeulatuses. Vaatamata oma suurusele on köök nii funktsionaalne kui ka efektiivne, pakkudes piisavalt hoiuruumi kõikide oluliste asjade jaoks. Olgu tegemist kiire eine valmistamise või hommikukohvi nautimisega, see ruum on nii praktiline kui ka esteetiliselt meeldiv.

kompaktne köök moodulmajja
sisustatud köögiga moodulmaja aeda

AVARA VAATEGA MAGAMISTUBA

LUMIIR-i parempoolses küljes asub magamistuba, mis üllatab avarate panoraamvaadetega. Suured aknad ühendavad sisemise ja välimise ruumi muutes maja avaraks ja loodusega seotud.

funktsionaalne panipaik
vaade magamistoale
palju valgust LUMIIR akendest

Magamistoa kogupindalaks on 5.6 m2, ruumi laiuseks on 220 cm ja pikkuseks 255 cm. Siia annab vabalt panna voodi laiusega 140 cm ja ruumi jääb piisavalt liikumiseks mõlemale poole.

Magamistoa kogupindalaks on 5.6 m2, ruumi laiuseks on 2.20 cm ja pikkuseks 2.55 cm.
puitmajad ja saunamajad

STIILNE WC JA PESURUUM

2,7 m² suurune WC ja dušinurk on loodud funktsionaalsust silmas pidades. Dušinurk eristub oma tumedate marmorimustritega seinte ja põranda poolest, andes ruumile luksusliku ilme. Modernne must vihmaduši pea ja sobivad segistid lisavad elegantsi, pakkudes spaa-sarnast kogemust looduse keskel.

wc-ga väikemaja
pesuruum wc-ga
wc minimajad

20 m2 VÄIKEMAJA LUMIIR

LUMIIR on suurepärase planeeringuga 20 m2 väikemaja, mis sobib ideaalselt lühiajaliseks rentimiseks või suvilaks maakohta. See on hubane minimaja, kuhu kiirete argitoimetuste eest peitu pugeda.

20 m2 VÄIKEMAJA LUMIIR
Isemajandavad minimajad

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE