Kuidas võtta ise ruumide mõõte?

Kui kaalud saunamaja ostmist, on loomulik, et soovid mõista iga detaili enne lõpliku otsuse tegemist. Olgu selleks mööbli sobitamine, aknakatete valimine või ruumi kõrguse mõõtmine – täpsed mõõtmed on olulised. Siiski ei ole alati võimalik füüsiliselt kohale minna, et neid mõõte võtta. Õnneks pakub virtuaalne joonlaud suurepärase lahenduse.

Kuidas virtuaalne joonlaud aitab saunaostu planeerida?

Näiteks Rabasaunade puhul on müügijuhid märganud, et kliendid küsivad sageli hoonete plaane, et saada täpseid mõõtmeid. See on täiesti mõistetav, sest suure investeeringu puhul, nagu saunamaja, tahavad kliendid kindlad olla, et kõik vajalik sobitub ideaalselt.

Virtuaaltuuri kasutamine müügistöös võimaldab potensiaalsetel klientidel lihtsalt ja täpselt saada kõik vajaminevad mõõdud, olgu nad kus iganes. Matterporti virtuaaltuuris on saadaval mõõtmise funktsioon, mis on kergesti kasutatav ja äärmiselt täpne.

Virtuaaltuuri all vasakul nurgas asuv joonlaua ikoon võimaldab mõõtmisi teha. Klõpsates plussmärgil, saab alustada mõõtmist, lihtsalt „haakides“ mõõdupunkti põrandale või seintele ning tõmmates selle soovitud kohani, näiteks lae alla või aknaraami.

virtuaalne joonlaud Matterport virtuaaltuuris

Matterporti Mõõtmise Režiimi Eelised

Matterporti virtuaaltuuri mõõtmise funktsioonil on mitmeid eeliseid, mis muudavad selle tööriista asendamatuks:

  • Mitme seadme tugi: Mõõtmisi saab teha nii mobiil- kui ka tahvelarvutites, mis muudab selle mugavaks kasutamiseks igal ajal ja igas kohas. Kuigi suurelt ekraanilt on seda teha kõige parem.
  • Täpne mõõtmine: Intelligentne nurgale ja servadele haakumine, samuti vertikaalsete ja horisontaalsete telgede tuvastamine, tagab maksimaalse täpsuse.
  • Lihtne kasutada: Kasutajad saavad hõlpsalt luua pidevaid mõõtmisi, sealhulgas mitmest ühendatud joonest koosnevaid mõõtmisi.

Lisaks saavad külastajad, isegi kui neil pole Matterport.com-s kontot, kasutada mõõtmise režiimi Showcase'i režiimis. See tähendab, et nad saavad mõõta mis tahes ruumi ja üksust oma seadmes reaalajas, ilma et nad peaksid midagi installima või omama spetsiaalset tarkvara.

virtuaalne joonlaud matterport VR

Kuidas virtuaalse joonalauaga mõõtmised suurendavad müügivõimalusi?

Virtuaalne mõõtmine pole mitte ainult klientide mugavuse jaoks, vaid see võib märkimisväärselt suurendada ka müügivõimalusi. Kui kliendid saavad juba enne objekti külastamist täpselt teada, kas nende soovitud mööbel, riiulid või kardinad sobivad uude saunamajja, on nende ostuotsus kindlam ja kiiremini tehtud.

virtuaalne joonlaud matterport VR

Virtuaaltuurid võimaldavad majatootjate turundus- ja müügimeeskondadel pakkuda klientidele esmaklassilist teenust, vähendades samas korduvate küsimuste ja probleemide hulka. See vabastab müügimeeskonnale aega ja suurendab päringute kvaliteeti, tuues müügile lähemale neid, kes on oma otsuses juba kindlad.

Kokkuvõtteks: Kui sa oled saunamaja müügijuht või turundaja, siis Matterporti virtuaaltuurid on võimas vahend, mis aitab tõsta müügivihjete kvaliteeti ja pakkuda klientidele sujuvat ostukogemust. Virtuaaltuuride abil saad pakkuda klientidele võimalust täpselt mõõta ja planeerida oma tulevase sauna sisustust ilma füüsiliselt kohal viibimata – mis võib olla määrav tegur nende lõpliku ostuotsuse tegemisel.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE