Virtuaaltuur ja iga-aastane serveritasu?

  • Virtuaaltuuri hind koosneb tavaliselt tegemise kuludest ja iga-aastasest serveritasust.
  • Inimestele aga ei meeldi see iga-aastane virtuaaltuuri serveritasu.
  • Osad leiavad, et kogu tegemine jääb sellisel juhul üldse ära.
  • Osad soovivad virtuaaltuurist HTML või Flash faile, et saada koopiat oma serverisse, et siis jooksutada seda kuidagi oma veebiserverist ise.
  • Kahjuks ei ole võimalik anda mingeid faile, sest 3D tuurid jooksevad Matterport.com platvormil, ning ainsad failid mida me anda saame on .OBJ punktipilvefailid, mida annab kasutada 3D mudeli üles ehitamisel CAD programmides nagu Revit, Blender, 3DSMAX jms.
  • 3D virtuaaltuuri eesmärk on anda kiire ja väga hea ülevaade kinnisvarast, mida kinnisvarafotod ei suuda teha. Virtuaaltuur teeb ruumid lihtsalt läbitavaks - nii saavad huvilised enne rentimist hea ülevaate, et kas ruumid vastavad nende ootustele.

SERVERIKULUD ON REAALSED KULUD

Serverikulud on reaalsed kulud, sest 3D virtuaaltuurid vajavad majutus- või serveriteenust nagu iga teine veebilahendus. Flash faile ning endale koopiat oma veebiserverisse ei ole võimalik kahjuks saada. Virtuaaltuuri saab panna oma kodulehele või majutuseportaali läbi embed iframe koodi ning sotsiaalmeedias on jagatav see läbi otselingi.


Server on vajalik, et tagada kiire ja hea kasutajakogemus. Kui sa teed selle investeeringu juba, et anda huvilistele parem ülevaade ruumidest või kinnisvarast, siis tõenäoliselt sa ei soovi, et see 3D tuur jääks kuidagi aeglaseks või ei lae ennast üles. Vastasel juhul on tegemist inimeste jaoks negatiivse kogemusega ja sinu jaoks maha visatud rahaga.

matterport virtuaaltuur

Meie kasutame Matterport.com 3D skannerit ja serveriteenuseid. Matterport on tänaseks 3D virtuaaltuuride vallas number 1 lahenduse pakkuja maailmas ning nende visuaalne kvaliteet ning virtuaaltuuride kasutajakogemus on sisuliselt “kuldne standard”, millega kõik arvestavad.


Kui Sa avad omale konto Matterport.com-is, siis 3D tuurid serveriteenus algab 61 EUR/kuus ehk 732 EUR/aastas (hinnad seisuga 09.2023). Me haldame ühte kontot, kuhu me oleme koondanud kõikide klientidele tehtud virtuaaltuurid. Läbi selle saame pakkuda oma klientidele odavamat hinda serveri kulude katmiseks (hetkel 100 EUR +KM aastas). Sul on võimalik teha valik, kas avada oma konto (732 EUR/aastas) või tasuda iga-aasta virtuaaltuuri majutuskulusid läbi meie (100 EUR+ KM/aastas).


virtuaaltuuri hind

VIRTUAALTUURI HIND?

3D virtuaaltuuri hind sõltub asukohast, ruumide suurusest, keerukusest, ja mitu korda peab kohal käima.


Kui Sa opereerid suurema hotelliga, puhkekeskusega, mõisakompleksiga jms., kus on mitmeid erinevaid hooneid ja palju erinevate funktsioonidega ruume, siis oleme olnud väga paindlikud ajaliselt 3D virtuaaltuuri tegemistel. Näiteks hotellide puhul oleme kohale tulnud vastavalt sellele, kuna konkreetne toatüüp on vaba või kui seda ei ole õhtuks broneeritud. Üldiselt ruumide skaneerimine toimub pärast uste sulgemist näiteks alates 22.00-st (ujulad, spordisaalid, muuseumid jms).

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE