Majutuseportaal kasvatas 3D virtuaaltuuridega broneeringute mahtu

Isegi kui Sul on tehtud kinnisvarafotod, siis virtuaaltuurid võivad täiendavalt tõsta täituvust ja broneerimisi kuni +12% *

Majutuseportaal Vacasa.com müüb välja peredele ja suurematele seltskondadele suunatud puhkemajasid enam kui 400-s sihtkohas Põhja-Ameerikas, Costa Ricas ja Belize'is. Majutuseportaal haldab ja opereerib üle 30 000 lühiajalise rendiobjektiga.


PROBLEEMSED KOHAD JA VÄLJAKUTSED

  • Inimesed, kes soovivad kuu aega peatuda ühes kohas, vajavad palju rohkem teavet kui need, kes vajavad kohta ainult nädalavahetuseks, eriti kui nad plaanivad seda teha lastega. Need inimesed veedavad oma reiside planeerimisel ja ööbimiskohtade uurimisel rohkem aega.
  • Kinnisvarafotod võivad jätta hea esmamulje, aga kui inimene kohale jõuab, siis võib üldpilt puhkemajast olla hoopis teine. Isegi kui on tehtud professionaalsed kinnisvarafotod, siis 2D fotod ei suuda ruumi kõiki nüansse tabada ega anda edasi ruumitunnetust, kui suure pinnaga tegelikult tegemist on.
  • Kuna majutuseportaal haldab ja opereerib üle 30 000 lühiajalise rendiobjektiga, siis Vacasa klienditoe tiimidel on võimatu igas kinnisvaraobjektis orienteeruda ega vastata kõikidele klientide küsimustele.
  • Pettumuse valmistamine paneb inimesed tavaliselt kirjutama negatiivset tagasisidet, mis omakorda võib eemale lükata potensiaalseid kliente ja toob kaasa broneeringute ning rahavoogude kao nii majutuseportaalile kui kinnisvaraomanikule.
kinnisvara väärtuse tõstmine

LAHENDUSED

  • Vacasa.com alustas oma puhkusemajutuse portfelli ulatusliku digitaliseerimisega, et lahendada neid probleeme broneerimisel. Summaarselt on kokku tehtud 3D virtuaaltuure 9,5 miljoni ruutmeetrist ning igast uuest rendiobjektist tehakse virtuaaltuur.
  • Ettevõte lasi teha 90% puhkemajadest, millega ta opereerib, 3D virtuaaltuurid, et anda parem ülevaade ruumidest.


TULEMUSED

  • Virtuaaltuuridega puhkemajade kuulutusi uuritakse ajaliselt 3 korda kauem. Inimesed saavad virtuaaltuuri korruseplaani vaates näha, kus ruumid üksteise suhtes asuvad ning virtuaaltuur annab tõelise ettekujutuse sellest, milline see hoone seest muutmata kujul välja näeb.
  • Virtuaaltuure jagatakse sõpradele ja perele, et nad saaksid puhkemaja valiku tegemisel osaleda. Puhkus kogu pere või suure sõpruskonnaga nõuab märkimisväärset investeeringut, kaalumist ja planeerimist.
korruseplaan

Pilt üleval - 3D virtuaaltuuri korruseplaan

  • Kõrgem kliendirahulolu, sest inimene saab üle teleforni kiirelt vastused olles samaaegselt müügiinimestega 3D virtuaaltuuris.
  • Müügimeeskond saab paremini aru, millele inimesed viitavad, ning see võimaldab kiiremini ja mis tahes probleeme lahendada. Näiteks on lihtsam selgeks teha kus elektrikilp asub, kui elekter peaks ära minema.
kinnisvara tootluse arvutamine
  • Üüribroneeringute arv kasvas ca. +12% pärast virtuaaltuuride lisamist
  • Vähenesid uue kliendi omandamiskulud
  • Kuna kinnisvaraomanike jaoks kasvasid broneeringute mahud ja rahavood, siis see aitab hoida hooneid paremas korras.



SOOVID TEHA OMA RUUMIDEST 3D TUURI?

Teeme Sinu kinnisvarast virtuaaltuuri, mis on üliheas 4K pildikvaliteedis ning mis võimaldab kogeda pakutavat ruumi sama detailselt nagu Sa oleksid seal kohapeal.

Aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - 3D tuuri, kinnisvarafotod ning korruse plaani.


TULEMUSED, MIDA KLIENDID SAAVUTAVAD

SUURENDA BRONEERIMISI

kuni

12%

pöörates rohkem päringuid müükideks.

VÄHENDA AEGA JA KULUSID

kuni

50%

elimineerides vajaduse minna näitama kinnisvara igale huvilisele.

VÄHENDA CO2 JALAJÄLGE

kuni

16%

sõites autoga vähem edasi-tagasi.

Lisa kinnisvara virtuaaltuur enda veebilehele, kinnisvaraportaali, sotsiaalmeediasse - see töötab kõikidel ekraanidel, on väga kasutajasõbralik ning ei vaja eraldi VR prille ega programmi vaatamiseks.

JUHUL KUI SA POLE KINDEL ...

RISKIVABA PAKKUMINE!

  • Vaata ja testi kuidas see meeldib
  • Kui EI meeldi, siis mingeid kohustusi ei ole

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE