Miks ruumiplaanid on olulised kinnisvara müügi puhul?

Ruumiplaan on suurepärane võimalus näidata ruumide paigutust.

  • "37% ostjatest ütles, et nad küsivad väiksema tõenäosusega kinnisvara kohta, millel puudub korruseplaan. Kinnisvara otsijale on ruumiplaanid olulisemad kui välja toodud pildid kinnisvarast ja kokkuvõtlik tekst" - RightMove.com uuring

5 aastat tagasi organiseerisin klassikokkutulekut, ning üheks probleemseks kohaks kui ürituse organiseerija jaoks oli aru saada kuidas peaksin inimesed laiali jagama erinevatesse magamistubadesse.


Kuna naised ei taha võõraste meestega ühes toas magada, seega suureks abiks oleks olnud ruumiplaan koos vooditega, või tubade plaan koos toanumbriga ning vooditega.


Kahjuks puhkemajal, kus me oma klassikokkutulekut organiseerisime, oli magamistubadest väga vähe pilte. Helistasin puhkemaja omanikule ja püüdsin üle telefoni seda infot kätte saada, aga kuna mul ei olnud pastakat käe pärast, siis ausalt öeldes ei jäänud mul midagi meelde kus-mis asub.


Ruumiplaan on suurepärane võimalus näidata ruumide paigutust. Sageli ei suuda kinnisvarafotod üksi seda teavet edastada. Samuti tõstab kinnisvara ruumiplaan müügifotode järel tõstab oluliselt müügitõenäosust.

2d ruumiplaanid
2d ruumiplaanid

Kui teha oma 3D virtuaaltuurid, siis 3D mudelist on võimalik välja võtta ruumiplaanid, mille saad lisada oma kodulehele. See annab hea ülevaate tubade asetusest ning voodide arvust, ning lihtsustab sündmuse korraldaja jaoks ürituse korraldamist, eriti kui külalisi tuleb palju (näiteks pulmade puhul), ja kui sul on mitmeid hooneid, kuhu inimesi tuleb laiali paigutada.


kinnisvara korruseplaan
3d korruseplaan

RUUMIPLAANID SINU KINNISVARAST

Teeme Sinu kinnisvarast virtuaaltuuri, mis on üliheas 4K pildikvaliteedis ning mis võimaldab kogeda pakutavat ruumi sama detailselt nagu Sa oleksid seal kohapeal.

Aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - 3D tuuri, kinnisvarafotod, kinnisvaravideod ning ruumiplaani.


Lisa 3D virtuaaltuur enda veebilehele, kinnisvaraportaali, sotsiaalmeediasse - see töötab kõikidel ekraanidel, on väga kasutajasõbralik ning ei vaja eraldi VR prille ega programmi vaatamiseks.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE