Ilma milleta ei ole võimalik ruume 3D skaneerida?

  • Ruumi 3D skaneerimisel tuleb vedada käik läbi kogu hoone
  • Eelnev käigupunkt peab olema nähtav 3D skännerile, et see suudaks pärast 3D mudeli või virtuaaltuuri ka kokku panna.
  • Sageli aga uksed ei seisa lahti, seega üheks olulisemaks abitöövahendiks on uksestopper või uksetõkis.

Kui tavalise kinnisvara pildistamise puhul tehakse pildid üldiselt üksikutest punktidest, siis 3D virtuaaltuuri puhul tuleb panna punktid iga 1.5 -2 meetri tagant, ning need peavad olema omavahel nähtavad.


Seega ruumi skaneerimise punkte on kordades rohkem ning ruumi skaneerimine võtab aega. Mida suurem on projekt, seda rohkem on neid punkte. Pärast punkti skaneerimist tuleb 3D skänner tõsta järgmisesse punkti, ja nii tuleb liikuda läbi kõikide ruumide. Et liikuda ühest ruumist teise, siis tuleb esmalt 3D skänner panna ühele poole ust ja siis järgmise sammuna kohe teisele poole uksepiita, et saaks punktipilvedena ruumid omavahel ära siduda.


Sageli aga ei seisa uksed lahti või neid ei ole võimalik fikseerida, seega üheks olulisemaks töövahendiks on uksestopper või uksetõkis. Ühest ruumist teise ruumi käigu vedamisel ei ole võimalik käiku vedada kui uks pidevalt statiivile peale vajub.

uksestopper

Käiku lähevad kõik võimalikud vahendid, et uks oleks fikseeritud. Tavaline silikoonist ja madal uksetõkis hoiab kinni lävepakuta ust, aga sageli välisuste puhul tuleb kasutada kive, et see paigal püsiks.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE