Matterport virtuaaltuur

Teeme ülevaate Matterporti virtuaaltuuride põhifunktsioonidest ja täiendlahendustest.

KUIDAS NAVIGEERIDA 3D MUDELIS?

POP-UP VISIITKAART

Pop-up visiitkaart koos pildiga on meeldejäävam, loob usaldust ja isikliku seose, aidates silma paista ning kergemini meelde jääda. Suurepärane lahendus inimestele, kes müüvad kinnisvara.

RUUMID TÜHJAKS!

Klassikaline probleem: kinnisvara müüjad ja maaklerid seisavad tihti silmitsi korrastamata ruumide esitamisega virtuaaltuurides, mis võib potentsiaalseid ostjaid eemale peletada.

KUHU SEE 3D TUUR PANNA VEEBILEHEL?

Matterporti virtuaaltuuri soovitatakse paigutada lehe alumisse ossa, sest külastajad tahavad esmalt näha fotosid, asukohta ja hinda. Peale kiiret visuaalset ülevaadet on tõsisematel huvilistel võimalus ruumidega süvitsi tutvuda virtuaaltuuris, kui nad on lehel edasi liikunud.

KUIDAS ISE VÕTTA RUUMIDE MÕÕTE?

Täpsed ruumide mõõdud on olulised - olgu selleks mööbli sobitamine, aknakatete valimine või ruumi kõrguse mõõtmine. Siiski ei ole alati võimalik füüsiliselt kohale minna, et neid mõõte võtta. Õnneks pakub virtuaalne joonlaud suurepärase lahenduse.

KAS SEDA BOOKING.COM-I

ANNAB KA LISADA?

Klient küsib, et kas Matterport virtuaaltuure annaks lisada ka AirBnb-sse ja Booking.com-i majutusportaali, et potensiaalsed huvilised saaksid ruumidega tutvuda juba enne broneerimist?

  • AirBnb ja Booking.com ei lase panna kuulutusse ühtegi nende keskkonnast väljaviivat linki veebilehtedele ega 3D virtuaaltuurile, sest nad kardavad jääda ilma broneerimistasudest. Vastasel juhul võtab inimene ühendust majutusasutusega ja broneerib ruumid otse.
  • Küll aga on võimalik jagada oma kontaktandmeid ja linke pärast broneerimist konkreetsele inimesele läbi portaali enda messengeri.

KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

Kui plaanid müüa kinnisvara, siis aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - Matterport virtuaaltuur, kinnisvarafotod ning korteriplaanid.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE