Pop-up visiitkaart

Matterporti virtuaaltuuride põhifookus on ruumide tutvustamine, kuid sageli tahavad müüginimesed ka ise rohkem esile tõusta – eriti olukordades, kus mitmed esindajad müüvad sama objekti (näiteks uusarenduse korterid või saunamaja mudelid).

Siin tulebki appi uus pop-up visiitkaardi funktsioon. Piltidega visiitkaart aitab müügiesindajal paremini meelde jääda, luua usaldust ja isiklikku seost. Kaardile saab lisada ettevõtte logo, esindaja pildi, nime, telefoninumbri, e-maili ja muu kontaktinfo.

TESTI VISIITKAARTI SIIN:

Visiitkaart ilmub automaatselt, kui külastaja on virtuaaltuuris mõnda aega navigeerinud, ning seda saab soovi korral ka sulgeda. Kui soovid seda funktsiooni oma Matterport virtuaaltuuridesse lisada, anna meile teada – aktiveerime selle lisavõimaluse hea meelega.

visiitkaardi näidis

Pildiga visiitkaart on tunduvalt aktraktiivsem

Visiitkaart koos pildiga on palju mõjuvamal põhjusel parem. Miks?

  • Meeldejäävus: Inimesed mäletavad nägusid paremini kui lihtsalt nimesid. Foto aitab visiitkaardi omanikul silma paista ka pärast esmast kohtumist.
  • Seos: Nägu lisab soojust ja loob isikliku sideme enne, kui vestlus üldse algab. See muudab suhtluse inimlikumaks.
  • Usaldusväärsus: Foto annab kaardile läbipaistvust ja autentsust. Kui klient näeb, kellega nad tegelevad, tunnevad nad suuremat kindlust ja on valmis kergemini ühendust võtma.

Maailmas, kus visiitkaardid kuhjuvad, võib foto olla just see, mis tagab, et sind mäletatakse.


Kui plaanid ise müüa kinnisvara, siis aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - korteri virtuaaltuur, kinnisvarafotod ning korteriplaanid.


Mida paremad on kinnisvarafotod, seda rohkem on konkureerivaid huvilisi konkreetsele objektile, seda rohkem annab tõsta kinnisvara müügihinda.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE