Korteri pildistamine

Pilt on müüdavast korterist kõige esimene asi, mida ostja näeb ning ostuotsus võib sündida sel hetkel, kui kinnisvarakuulutuses avatakse esimene foto.

Kui sul on plaanis müüa korterit, siis paratamatult tekib vajadus kinnisvara piltide järgi, mis aitaksid presenteerida korterit efektiivselt müügikuulutuses.

korteri müük maaklerita

KÕIK VAJALIK ÜHEST KOHAST!

Aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks: korteri virtuaaltuuri, kinnisvarafotod ning ruumiplaanid.

RUUMIPLAANID

Inimesed, kes otsivad kinnisvara, kurdavad sageli, et ei saa kinnisvarafotolt aru korteri ruumide asetusest ning nende suurusest. Kinnisvarafotod ei anna edasi ruumitunnetust.

korteri plaanid
korteri ruumiplaanid

"37% ostjatest ütles, et nad küsivad väiksema tõenäosusega korteri kohta, millel puudub korruseplaan. Kinnisvara otsijale on ruumiplaanid olulisemad kui välja toodud pildid kinnisvarast ja kokkuvõtlik tekst!"

RightMove.com uuring

TUTVU KORTERI VIRTUAALTUURIGA

Virtuaaltuur kuvab kõike sama detailselt nagu inimene näeks seda korterit kohapeal viibides.

Huvilised, kes tutvuvad eelnevalt virtuaaltuuriga, saavad paremini langetada otsuse et kas see on üldse neile ning kas seda tasuks vaatama minna. See omakorda võimaldab vähendada näitamisi nn. kinnisvaraturistidele ja hoiab oluliselt kokku kõikide osapoole aega.

Professionaalsed kinnisvarafotod on enam kui lihtsalt ilusad pildid – need annavad müüdavale kodule väärtuse ja aitavad võimalikult kiirelt leida õige ostja.

  • Suurem huvi ja rohkem päringuid: Professionaalselt tehtud fotod püüavad rohkem potentsiaalsete ostjate tähelepanu ja toovad rohkem päringuid, kuna annavad realistlikku ja atraktiivset ülevaadet korterist.
  • Kiirem müügiprotsess: Hästi tehtud fotod vähendavad aja raiskamist ebasobivatele huvilistele. Fotod annavad realistliku ja täpse mulje, mistõttu saavad ainult tõsiselt huvitatud ostjad ühendust.
  • Esimene mulje loeb: Kui kuulutuses on pildid, mis näevad välja professionaalsed ja hästi valgustatud, tekitavad need usaldust ning kuvandit, et müüdav korter on kvaliteetne ja hästi hooldatud.
  • Rohkem pakkumisi: Kuna head fotod toovad rohkem huvilisi, võib see kaasa tuua mitmeid pakkumisi, mis omakorda võib tähendada kõrgemat müügihinda. Pildid aitavad näidata korteri väärtust ja tõstavad selle konkurentide hulgast esile.
korteri pildistamine
kinnisvara fotograaf
kinnisvarafotod
korteri pildid
korteri virtuaaltuur
korteri ostmine
korteri pildistamine hind
ühetoalise korteri elutuba
renoveeritud ja heaskorras
vannituba koos WC-ga
kuidas pildistada kinnisvara
vaade pesuruumile
matterport 3d
kinnisvara fotograafid tartus

KORTERMAJA VÄLJAST

uue korteri ostmine
müüa korter tartus
kortermaja vaated väljast

KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

Kui plaanid ise müüa korterit, siis aitame üles pildistada korteri üles ning ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - korteri virtuaaltuur, kinnisvarafotod ning korteriplaanid.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE