Kas te kinnisvaravideot ka teete?

Lühike vastus oleks, et teeme.

Aga omamoodi.

Kinnisvaravideod on suurepärane turundusvahend huvi tekitamiseks.

Sotsiaalmeedia jaoks optimeeritud kinnisvaravideo on üldiselt kuni 30 sekundilise kestvusega ja kiirema tempoga, et anda kokkuvõtlik ülevaade ja panna huvilised edasi tegutsema.

Kuidas neid turundusvideosid kasutada?

Kui soovid, et kinnisvara müük läheks kiiremalt, siis ära piirdu vaid müügikuulutuse lisamisega kinnisvaraportaalidesse. Saad oma müügikuulutuste levikule igati kaasa aidata:

  • näiteks otsides näiteks sotsiaalmeedias kinnisvara kuulutustegruppid ning postitades oma sotsiaalmeedia postituse koos kinnisvaravideoga sinna;
  • tehes tasulist reklaami Facebookis ja Instagramis ning sihtides inimesi konkreetses linnas;
  • kasutades Google ja Youtube tasulisi reklaame ja sihtides inimesi, kes otsivad või on eelnevalt otsinud läbi Google otsingu spetsiifilist kinnisvara konkreetses piirkonnas (a la "uusarendused Haaberstis").
sotsiaalmeediavideod

Kellele me kinnisvaravideosid teeme?

Saame sotsiaalmeediavideod teha neile, kes on tellinud

3D kinnisvara virtuaaltuuri tegemise.

Üldiselt tehakse videod kas mobiiltelefoni või kaameraga, siis meie video tegemise tehnoloogia erineb sellest. Virtuaaltuuri tegemisel toimub ruumi skaneerimine läbi väga paljude vaatepunktide, siis neid vaatapunkte on võimalik omavahel kokku siduda üheks jooksvaks videoklipiks.

matterport 3D virtuaaltuurid
  • Selle metoodika eeliseks on võimalus luua ühest 3D virtuaaltuurist sisuliselt lõpmatu arv erinevaid kinnisvaravideo variantsioone.
  • Kuna ruumi skaneerimine toimub alati fikseeritud kõrgusega statiivil, siis lõpptulemuseks on ühtlane ja stabiilne liikumine videos. Jäävad ära "lainetused", mis tekivad mobiiltelefoniga filmides.

VAJAD TURUNDUSMATERJALE?

Kui vajad abi oma kinnisvara presenteerimisel, siis aitame ära teha kõik vajaliku ühe hea müügikuulutuse kokkupanekuks - 3D virtuaaltuuri, kinnisvarafotod, droonifotod, ruumiplaanid ja kinnisvaravideod.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Stiilne väikemaja Lumiir


Suured aknad ja nutikas disain muudavad LUMIIR-i helgeks ja avaraks kohaks, kus valitseb rahu, mugavus ning stiilipuhtus.

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE