Muuseumi virtuaaltuur Hiiumaal

TESTI PÖÖNINGU VIRTUAALTUURI

Suuremõisa loss on eripärane koht, mis on suutnud aastakümnete jooksul sõltumata pidevast kasutusest säilitada oma näo ja loo, väärtuse ja väärikuse. See on koht, kuhu tahetakse tulla: uudistama, nautima, meenutama.


Suuremõisa pööning võis läbi ajaloo täita erinevaid eesmärke, nagu hoiuruum, suvetoad või isegi alad kunstilisteks ja kultuurilisteks tegevusteks. Ajaloolist infot tuleb muuseumi virtuaaltuuri juurde koostöös MTÜ Suuremõisa Lossiga.

KLIENTIDE TAGASISIDE

3D-mudel teeb meie Suuremõisa lossi kahtlemata veel atraktiivsemaks ja loodetavasti meelitab kohale seiklushuvilisi. Kui endistel elukorrustel on näha kaunid tapeedimustrid, lambriid ja tammeparkett ning pööningust võib-olla ei oodatagi midagi põnevat, siis virtuaaltuur tekitab kahtlemata huvi asja oma silmaga uurida.

Kadi Mustasaar

KADI MUSTASAAR

MTÜ Suuremõisa loss

muuseumi virtuaaltuur

SUUREMÕISA LOSS HIIUMAAL

Suuremõisa mõis, mida tuntakse ka kui Suuremõisa Loss, on ajalooline mõisakompleks, mis asub Hiiumaa saarel Eestis. See suursugune mõisakompleks omab olulist ajaloolist ja arhitektuurilist väärtust, kajastades aadli elustiili 18. ja 19. sajandil.

Algselt ehitatud 18. sajandil, läbis Suuremõisa mõis mitmeid renoveerimisi ja laiendusi aastate jooksul, mis tulemuseks on erinevate arhitektuuristiilide segu, sealhulgas barokk ja neogootilised elemendid. Mõisa peahoone, mida iseloomustab elegantne fassaad ja keerukad detailid, on tunnistuseks tolleaegsest käsitööst.

Mõisa ümbrusse kuuluvad kaunilt kujundatud aiad, tiigid ja park, mis täiendavad veelgi selle esteetilist võlu. Kokkuvõttes on Suuremõisa mõis koos oma keeruka arhitektuuri, kaasahaarava ajaloo ja maalilise keskkonnaga märkimisväärne märk Eestis, mis esindab möödaniku hiilgust ja pakub külastajatele pilguheitu maa aadlipärandisse.

suuremõisa loss

KINNISVARAFOTOGRAAF HIIUMAAL

Kui Sul on plaanis kinnisvara müük maaklerita Hiiumaal ja Sa soovid võimalikult selgelt ja arusaadavalt presenteerida oma kinnisvara või ruume, siis aitame teha 3d ruumi skaneerimise ning paneme kokku 3D virtuaaltuuri ning anname kaasa korruseplaani ja kinnisvarafotod.

POPULAARSEMAD POSTITUSED

Kui palju seda virtuaaltuuri üldse kasutatakse?


Ülevaade ruumianalüütikast reaalse kasutaja näol.

12% rohkem broneeringuid tänu 3D tuuridele


3D tuurid on tõestanud end tõhusana tööriistana, mis aitab suurendada broneeringute arvu.

Saunamajale tehtud 3D tuur tehases


Raba saunamaja 3D tuur

Kinnisvara müük maaklerita


Väike juhend kuidas müüa kinnisvara ilma maaklerita.

KINNISVARA TURUNDUSE BLOGI

Kirjutame siin kõigest sellest, mis aitaks kinnisvara paremini hinnastada, seda kiiremini müüa, ning läbi selle vara väärtust kasvatada.

ruumi skaneerimine
korruseplaanid
kinnisvara turundus

Lihtsaim viis tutvustada oma kinnisvara - SIMPO.EE